Dit was DANSVLOER 2021

Er is voor ieder wat wils op Dansvloer: performances van Leuvense dansscholen, dansworkshops van gerenommeerde lesgevers uit België, Jacowbski Invites, een expo, een complimentenmuur én een tweedehands-danskledij-shop! 

HET PROGRAMMA VAN 2022 KOMT WELDRA ONLINE

programma dansvloer performances.png

Dansperformances

Kom onze Leuvense organisaties bewonderen! Alle deelnemende dansscholen werkten speciaal voor DANSVLOER een performance uit. Wil je zeker zijn van een zitje, kom dan op tijd om je favo dansgroep aan het werk te zien! 

Workshops

Speciaal voor deze eerste editie van DANSVLOER haalden we de beste lesgevers en choreografen naar Leuven. Alle workshops zijn Open Level en vrij toegankelijk. Inschrijven vooraf is niet nodig, registreren kan ter plaatse!

programma workshops.jpg
Jacowbski Invites Dansvloer.jpeg

Jacowbski Invites

Intussen alom bekend: de Masterclasses van Jacowbski Invites. Op een uur leer je een choreografie aan die daarna meteen gefilmd wordt. Je krijgt een dag later meteen een mooie video als aandenken. Deelname kost € 25, inschrijven en betalen kan via hun website: www.jacowbskiinvites.com

The Empty Shop

We organiseren een heuse tweedehands-kledijverkoop op DANSVLOER! We zamelen vooraf gebruikte dans- en sportkledij in en verkopen dit tijdens het festival. De opbrengst gaat naar een goed doel dat zich inzet voor dansers die het financieel moeilijk(er) hebben. De shop is open van 10 - 18u.

Breng vòòr 7 oktober jouw tweedehandskledij binnen op één van de ophaalpunten, en kom zeker eens snuisteren op het festival!

inzamelpunten empty shop.png

The Empty Shop

Doorlopend

Over het hele STUK-gebouw kan je verschillende DANSVLOER-activiteiten meepikken. Naast de performances, workshops en Empty Shop, kan je ook nog complimentjes gaan uitdelen aan onze complimentenmuur, een expo bewonderen in de Verbeeckzaal of dansvideo's bekijken in het STUK-café. Kortom, er valt vanalles te beleven! Kom langs en ervaar het zelf.