top of page

Dit was DANSVLOER 2021

Het was een fantastische eerste editie van Dansvloer: performances van Leuvense dansscholen, dansworkshops van gerenommeerde lesgevers uit België, Jacowbski Invites, een expo, een complimentenmuur én een tweedehands-danskledij-shop! 

programma dansvloer performances.png

Dansperformances

Maar liefst 28 (Groot-)Leuvense dansorganisaties kwamen het beste van zichzelf geven en werkten speciaal voor DANSVLOER een performance uit. Neem een kijkje op ons You Tube-kanaal om het resultaat te bewonderen!

Workshops

Speciaal voor deze eerste editie van DANSVLOER haalden we de beste lesgevers en choreografen naar Leuven. 

programma workshops.jpg
Jacowbski Invites Dansvloer.jpeg

Jacowbski Invites

Intussen alom bekend: de Masterclasses van Jacowbski Invites. Op een uur werd een choreografie aangeleerd die daarna meteen gefilmd werd. Atilenak werd helaas last minute verhinderd, maar werd vervangen door Vanessa. 

 

Je kan het resultaat bekijken op You Tube:

CLAF & DAV @ Dansvloer

 Kanessa @ Dansvloer

Voor meer info over het project, check hun website!

www.jacowbskiinvites.com

The Empty Shop

We organiseerden een heuse tweedehands-kledijverkoop op DANSVLOER! We zamelden vooraf gebruikte dans- en sportkledij in en verkochten dit tijdens het festival. De opbrengst ging naar een goed doel dat zich inzet voor dansers die het financieel moeilijk(er) hebben.

Bedankt aan iedereen ons gesteund heeft!

inzamelpunten empty shop.png

The Empty Shop

Doorlopend

Over het hele STUK-gebouw kon je verschillende DANSVLOER-activiteiten meepikken. Naast de performances, workshops en Empty Shop, kon je ook nog complimentjes gaan uitdelen aan onze complimentenmuur, een expo bewonderen in de Verbeeckzaal of dansvideo's bekijken in het STUK-café.

bottom of page